Klaras kalasbra – Eva Edberg, författare

Lyssna till Eva Edberg när hon läser delar ur sina barnböcker och berättar om sin uppväxt. Eva har bott i familjehem från det att hon var 4 år till hon var 16 år. Hon skriver och illustrerar böcker för barn med inspiration från sin egen uppväxt. Hon vill ge barn berättelser som de delvis kan känna igen sig i.

Eva är frilansare/konsult och grafisk formgivare/illustratör inom press och media. Bildpedagog med uppdrag för skola som Skapande skola och Kulturskolan. Eva är även ute och föreläser bl.a. på socionomdagarna, Skolfam och för olika kommuner runt om i Sverige.

Just nu är Eva är aktuell med “Klaras kalasbra”, bilderboken som barn bestämt temat på och är en fristående del som ingår i bilderbokserien “Klara bestämmer”. Boken inspirerar såväl till hur man kan skapa sitt kalas som till samtal med barn, där de själva naturligt kan delta i beslut som berör dem. Klara är familjehemsplacerad som författare Eva Edberg har erfarenhet av.

http://evaedberg.blogspot.com

Samtliga böcker finns att beställa på Adlibris eller på Bokus

Fram till 15 oktober 2022 har Eva rabatt till Familjehemspoddens lyssnare – 20% rabatt på samtliga tre böcker om Klara när de beställs på Idus förlag – rabatt koden är Klara

Lär mer om böckerna: Eva Edberg (tryck på länken)